Magazin > VIP
4683 ogledov

Kanye in Kim: Ali ta odločitev napoveduje ločitev?

kanye west, kim kardashian Profimedias
Kaj bosta storila?

Kanye West že več let živi v Kaliforniji, ki ga glasbeno navdihuje, a njegovo srce ostaja v Čikagu, kjer je odraščal. Glasbenik je zato sklenil, da se bo preselil nazaj v svoje rodno mesto. To je razglasil na nekem nedavnem dogodku. »Povedati vam moram, da se selim nazaj v Čikago in nikoli več ga ne bom zapustil,« je izjavil.

Kanye in njegova žena Kim Kardashian sta si menda v mestu že poiskala nov dom, a svojih nepremičnin v Kaliforniji kljub temu ne mislita prodati. Razlog za to je Kim, ki Los Angelesa ne želi zapustiti. »Kim bo v Čikagu preživljala več časa kot prej, ne bo pa se tja preselila,« je reviji People povedal vir in dodal, da lepotica ne želi spreminjati rutine svojih otrok. Najtežje bi bilo verjetno North, ki že obiskuje šolo. »Kim ne verjame, da bi bila selitev dobra za otroke.«

Lepotica, ki poskuša ohraniti mirne živce, naj bi se trenutno še tolažila z mislijo, da je njen mož muhast in da si bo verjetno že kmalu premislil. 
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice