Magazin > VIP
4604 ogledov

Kanye razkril, da je bil pred Trumpom "zadet kot mamba"

Kanye West Profimedias
To je bil razlog, da ga je Kim Kardashian leta 2016 za nekaj tednov postavila pred vrata …

Kontroverzni raper in soprog Kim Kardashian Kanye West končno razkril, kaj je bil razlog za živčni zlom, ki ga je konec leta 2016 doživel med svojim koncertom in po katerem so ga tudi hospitalizirali. Kriv ni bil šok po ropu in napadu na njegovo soprogo, ki se je istega leta zgodil v Parizu, pač pa odvisnost od protibolečinskih tablet, ki mu jih je zdravnik predpisal po liposukciji. 

Kljub temu da ni zagovornik plastičnih operacij, saj je zaradi zapletov po le teh umrla njegova mati, se je vseeno odločil oditi pod nož, saj si ni želel doživeti medijske gonje, kakršne je bil deležen njegov svak Rob Kardashian, ki se še danes bori z odvečno težo. 

melania trump Magazin Zato se Melania noče ločiti od Donalda Trumpa O svoji bitki z opioidi, ki jih je začel jemati po liposukciji in se jih med svojo turnejo Pablo posluževal vse pogosteje, pravi, da ameriški zdravniki predpisujejo preveč zdravil, kar vidi kot veliko težavo vseh Američanov in Američank. Razkril je tudi, da je bil med obiskom takrat še predsedniškega kandidata Donalda Trumpa "zadet kot mamba", kljub temu da so ga novembra istega leta za teden dni hospitalizirali.

 

Komentarjev 2
Sorodne novice