Magazin > VIP
11117 ogledov

Video: Melania spet zavrnila Donalda

melania trump
1/4
V ZDA pripotoval francoski predsedniški par, svet pa raje govori o Melanii, njeni prečudoviti opravi in nejevolji, ko se ji poskuša mož približati.

V Washingtonu je predsednik Donald Trump sprejel francoskega predsednika Emmanuela Macrona in njegovo ženo. Največ pozornosti pa je bila deležna prva dama ZDA, Melania Trump, ki je bila spet videti fantastično. Nosila je oblačila blagovne znamke Michael Kors, ki stanejo slabih 1800 evrov, in velik bel klobuk, o katerem se je na družbenih omrežjih razvila velika debata. Nekateri so v pokrivalu videli poklon pevki Beyonce, ki je podoben klobuk nosila v spotu Formation, druge je spominjal na klobuk, ki ga je Jude Law nosil v seriji Mladi papež, mnoge pa tudi na Olivio Pope, junakinjo serije Škandal, za katero je bil bel klobuk simbol za moralne vrednote. 

Donald spet lovil Melanijino roko

Veliko prahu je dvignil tudi video, v katerem se jasno vidi, kako je ameriški predsednik lovil roko svoje soproge. Najprej jo je dregnil z mezincem, nato pa jo je zgrabil s celo roko. Zdi se, da se ji je, ko je privolila v držanje roke, zahvalil. Tviteraši so se ob gledanju posnetka zabavali. "Trenutek, ko te žena noče prijeti za roko … Neprecenljivo," je zapisal komentator, nekateri pa so mnenja, da se je Melania, ko jo je Donald prijel za roko, borila s solzami, piše Gala.

 

Komentarjev 3
  • kapibara1 12:50 25.april 2018.

    Pd ajte amerijem že mir. So si ga izvolili, pa ga imajo ! Tako, kot, ŽAL, mi..

  • Majazmaja 09:49 25.april 2018.

    Ne. Vredna sta eden drugega. On je hotel sponzorušo in jo je dobil. Ona je hotela sugar daddya in ga je dobila - ampak njej so se načrti totalno sfižili, ker je postal preCednik ZDA, ona kot njegova žena pa ...prikaži več je dolžna opravljati neke minimalne na(d)loge. Njeni načrti o brezskrbnem, sponzorušarskem življenju so za nekaj časa splavali po vodi.