Magazin > VIP
2913 ogledov

Kim prva komentirala dejanja nezvestega svaka

Kim Kardashian
Kim Kardashian je voditeljici Ellen DeGeneres povedala, kaj si misli o seksualnem škandalu, ki ga je s strani partnerja tik pred porodom doživela njena sestra Khloe.

"Uboga Khloe …Niti ne vem, kako naj to opišem, kot da rečem, kako zaje**** je vse skupaj. /…/ Vsi smo bili ob njej in še vedno smo. Zelo je močna in trudi se po najboljših močeh. Kakorkoli, res je žalostna situacija," je Kim Kardashian zaupala v priljubljenem pogovornem šovu Ellen in dodala, da zelo pazi, kaj pove, ker ve, da bo nečakinja True nekoč vse to lahko poiskala na spletu: "Nekako sem z bratom postavila to pravilo, da če je vpleten dojenček, bom stvar obdržala na nivoju. Ker nekega dne bo True vse to videla in že tako ali tako je cela zmeda."

khloe kardashian | Avtor: Profimedia Profimedia

khloe kardashian Magazin Tako Khloe Kardashian rešuje svojo zvezo

Da je Thomson nezvest njeni mlajši sestri Khloe, je z večimi nadzornimi posnetki in videi v javnost prišlo sredi aprila, čeprav naj bi košarkar svojo nosečo punco varal že od novembra lani. Dopisoval in dobival naj bi se s številnimi dekleti, ki jih je spoznal na Instagramu. Khloe škandala, po katerem je tudi rodila, še ni komentirala, je pa vir blizu zvezdnice izdal: "Če ne bi bil vpleten otrok, bi Khloe Tristana takoj dala na čevelj. Ko ga vidi s hčerko, so stvari le bolj zapletene. Zagotovo se bo sama odločila kot se bo, a za enkrat še ni čas za to."

Khloe Kardashian Varal z dvema hkrati Magazin Te fotografije so Khloe Kardashian zlomile srce

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice