Magazin > VIP
2907 ogledov

Zato je Khloe Kardashian hčerko poimenovala True

khloe kardashian
To je resnica o imenu njene hčerke.
Najnovejša članica klana Kardashian nosi ime True Thompson in mnogi namigujejo, da se je Khloe za to ime odločila, da bi na neki način kaznovala hčerinega očeta Tristana Thompsona. Kardashianova je namreč le dva dni pred porodom izvedela, da ji zaročenec ni bil zvest in da ji je lagal.

khloe kardashian Magazin Pri noseči Khloe Kardashian so se pojavili zapleti

Uporabniki družbenih omrežij so si seveda takoj dali duška. "Živijo, True. Spoznaj svojega očeta, lažnivca," je zapisala uporabnica Twitterja, neka druga komentatorka pa je Khloe čestitala, da je izbrala tako "pasivno agresivno ime", s katerim bo očeta do konca življenja opominjala, da ni govoril resnice. 

Dekličina babica Kris Jenner pa je sedaj razkrila resnico o imenu. "Mojemu dedku po očetovi strani je bilo ime True Otis Houghton, mojemu biološkemu očetu pa Robert True Houghton," je zapisala na Twitterju in dodala, da je vesela, da se je Khloe odločila za to ime.  Khloe Kardashian Varal z dvema hkrati Magazin Te fotografije so Khloe Kardashian zlomile srce
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.