Magazin > VIP
18748 ogledov

Te fotografije so Khloe Kardashian zlomile srce

Khloe Kardashian
Skok čez plot! Khloe zabodel nož v hrbet tik pred porodom.

V ameriških medijih je sinoči odjeknil škandal, ki je družino Kardashian ponovno postavil na tračarski prestol, čeprav bi si tega, vsaj v tem primeru, najmanj želeli.

Partnerja Khloe Kardashian, ki v teh dneh pričakuje svojo prvorojenko, košarkarja Tristana Thompsona so ujeli in posneli, medtem ko je v New Yorku vstopil in zapuščal hotel s seksi rjavolasko, ki je v rokah nosila potovalko. Na video dokazih izgleda kot da je par v hotelu preživel skupno noč, na spletu pa so se pojavili tudi foto in video dokazi, na katerih si Tristan z rjavolasko, ki je na las podobna Kourtney Kardashian, izmenjuje poljube, takoj za tem pa se drugi zarije med prsi. Video je objavila spletna stran TMZ.

Khloe, po navedbah virov, vse skupaj zanika in je prepričana, da ji bo Tristan znal pojasniti, kaj se je pravzaprav dogajalo. Trenutno pa se s tem menda ne želi preveč ubadati, saj želi na prvo mesto postaviti zdravje svoje še nerojene deklice. Poleg vse medijske drame, pa je Khloe še povsem sama, saj je njena mama v Los Angelesu, Kim in Kourtney pa na počitnicah na Karibih.

Se je pa Khloe v podporo oglasila Jordan Craig, ki je bila noseča s Thompsonovim otrokom, ko je ta že začel zvezo s Khloe. Na Instagramu je napisala, da če spoštuješ sebe in druge, nikoli ne boš s prstom kazal na nesrečo drugega. Zanimivo, da se je Khloe v nosečnosti menda bala ravno tega, da jo bo Tristan zapustil nosečo, saj je v preteklosti to že naredil. Smola za Khloe, ki je nočno moro preživljala že v zakonu z Lamarjem Odomom, ki je zaradi droge in alkohola skoraj umrl, šušljalo pa se je tudi o njegovih številnih ljubicah.

 

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Komentarjev 2
Sorodne novice