Magazin > VIP
3733 ogledov

Poleg Kim in Kylie otroka pričakuje še ena Kardashianova

Kardashian
Kardashianovi se množijo.

Pred nekaj dnevi smo pisali, da je najmlajša članica klana Kardashiana Kylie Jenner noseča, pred nekaj tedni pa, da je Kim Kardashian našla nadomestno mamo, saj si z Westom želita še enega otroka. Zdaj pa je odjeknila vest, da je noseča tudi Khloe Kardashian.

Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian Magazin Kardashianovi bodo spet zibali

To poleg drugih ameriških medijev, to poroča tudi TMZ, ki piše, da je več virov, blizu zvezdnici, potrdilo, da je v tretjem mesecu nosečnosti. Khloe, ki si je od nekdaj želela otroka, a je imela težave z zanositvijo, naj bi spočela naravno.

To je že tretja hčerka Kris Jenner, ki je trenutno v pričakovanju otroka. Kot se šalijo po različnih družbenih omrežjih, nekateri menijo, da si Kris želi povečati gledanost njihovega družinskega šova V koraku s Kardashianovimi. Eden od zabavnih zapisov, ki se pojavlja, pa je: "Naj vam povem. Hudič trdo dela, a Kriss Jenner dela še bolj trdo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice