Magazin > VIP
955 ogledov

Ženska z mačeto napadla Kardashianove

Kardashian
1/4
Bizaren incident v Los Angelesu.

Policija je v zahodnem Hollywoodu aretirala žensko, ki je v četrtek zvečer želela napasti družino Kardashian. Ženska, ki naj bi s pištolo grozila prodajalki v trgovini DASH (lastnice so sestre Kardashian: Kim, Kourtney in Khloe), poleg tega pa je s seboj imela veliko mačeto, s katero je histerično mahala in se drla, da bo umorila sestre Kardashian.

Kot piše ameriški portal TMZ je ženski ime Maria Medrano in je obtožena napada in hudih groženj. Medij poroča, da je trenutno v priporu na losangeleški policiji in da varščina za njeno svobodo znaša 50 tisoč ameriških dolarjev. Kot je povedal losangeleški šerif je ženska grozila prodajalki, razmetavala po trgovini in se drla: "Izogibajte se Kubi!" Kardashianovi so bili namreč deležni kritik, ker so obiskali Kubo, kjer so posneli nekaj izsekov za njihov šov V koraku s Kardashianovim

Incident se je končal tako, da je mačeto pustila na vhodu v trgovino in paparacem ter novinarjem in snemalcem sporočila, naj ji ne sledijo, saj ima pištolo in se je ne boji uporabiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice