Magazin > VIP
2049 ogledov

Kim Kardashian: Toliko bo zaslužila nadomestna mama

kanye west, kim kardashian Profimedias
Kim Kardashian in Kanye West si želita še enega otroka. Ker bi bila nosečnost za Kim lahko smrtno nevarna, sta se odločila za nadomestno mater.

Kim Kardashian je imela med prvo nosečnostjo hujše težave. Zdravniki so namreč po porodu težko odstranili posteljico iz maternice. Temu stanju se reče placenta accreta, v najhujših primerih morajo odstraniti maternico. Kljub temu se je Kim odločila za drugo nosečnost, ki je potekala brez večjih zapletov. Ker pa si z možem Kanyejem Westom želita še tretjega otroka, sta se odločila za nadomestno mater, ki bo zelo dobro zaslužila.

Njeni agenciji sta morala še pred začetkom postopka plačati 68,850 dolarjev. Nato bosta morala deset mesecev nadomestni materi plačati po 4500 dolarjev. Če bi pod srcem nosila dvojčka, dobi še dodatnih 5000 dolarjev na otroka, če bi se zgodilo, da bi med porodom izgubila reprodukcijski organ, pa od slavnega para dobi še 4000 dolarjev.

Nadomestna mama se mora v zameno držati nekaterih pravil. Ne sme kaditi, piti alkohola in jemati drog. Poleg tega nekaj tednov pred oploditvijo ne sme imeti spolnih odnosov. Tega se mora sicer držati še najmanj tri tedne po medicinskem posegu. Izogibati se mora savnam in vročim kopelim, ne sme se dotikati mačjih stranišč, si barvati las, jesti surovih rib in spiti več kot eno kavo na dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.