Magazin > VIP
328 ogledov

Toliko Kardashianova zasluži z eno objavo

Kim Kardashian Profimedias
Več sledilcev, več objav, več denarja. Znani s svojimi objavami služijo mastne denarce.

Švedsko podjetje Advisa je združilo moči s podjetjem Stashmetrics in izračunalo, koliko znani zaslužijo s svojimi objavami na družbenih omrežjih. Nesporna kraljica je Kim Kardashian, ki ima na Snapchatu, Facebooku, Instagramu in Twitterju skupaj 224 milijonov sledilcev. V denarju bi lahko to zneslo več kot 420 milijonov evrov. Z eno objavo na Instagramu Kim lahko zasluži do dva milijona evrov.

Poleg Kardashianove so med največjimi zaslužkarji tudi nogometaš Cristiano Ronaldo, pevka Taylor Swift, pevec Justin Bieber, igralec Vin Diesel, pevka Beyonce. 

Ne služijo le zvezdniki temveč tudi blogerji, ki pišejo o hrani in fitnesu, je pokazal izračun. Največ denarja se pretaka prek Instagrama. Sledilci na Instagramu so namreč vredni 3,5-krat več kot sledilci na Twitterju. Z 2.500 sledilci bi lahko z dvema objavama tedensko zaslužili več, kot je povprečna tedenska plača v Veliki Britaniji, ki znaša 593 evrov. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.