Magazin > VIP
4634 ogledov

Znan spol prvega otroka Khloe Kardashian

Khloe Kardashian Profimedias
Zvezdnica ima zaradi poroda hude skrbi.

Khloe Kardashian, sestra Kim Kardashian, pričakuje svojega prvega otroka, ki si ga je želela že več let. S fantom, 26-letnim košarkarjem NBA lige, Tristanom Thompsonom pričakujeta sina, piše Us Weekly.

33-letnica, ki je pred nekaj leti zelo shujšala, naj bi imela velike težave, ker se njeno telo zaradi nosečnosti spreminja. "Še nikoli ni bila tako lačna, kot je zdaj med nosečnostjo," je povedal vir blizu zvezdnici. Še vedno skrbi za svoj fizično pripravljenost, saj se svojim strogim treningom ne želi odpovedati: "Posveča se bolj kardio vajam in izpusti tiste, ki so resnično fizično zahtevne."

Kot piše RadarOnline naj bi imela Khloe velike skrbi, kaj se bo zgodilo, ko bo enkrat rodila. Tristan je namreč prejšnje dekle zapustil, med tem ko je rojevala njegovega prvega otroka. Khloe se boji, da jo čaka enak scenarij, čeprav naj bi hkrati verjela, da se imata resnično rada in že načrtuje poroko, piše Radar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice