Magazin > VIP
117 ogledov

Khloe Kardashian morala v bolnišnico

khloe kardashian Profimedias
Khloe Kardashian je dneve in dneve bdela ob bolnišnični postelji svojega bivšega moža Lamarja Odoma, sedaj pa je k zdravniku morala zaradi svojega zdravja.

Khloe Kardashian je morala prekiniti promocijsko turnejo za svojo knjigo Strong Looks Better Naked, saj je dobila hudo infekcijo. "Žal mi je, da sem morala prestaviti podpisovanje knjige. Bolna sem in zdravniki pravijo, da moram počivati, dokler ne ugotovijo, kaj je z mano narobe," se je zvezdnica svojim oboževalcem opravičila po Twitterju.

Khloe naj bi v bolnišnico odšla zaradi boleče rane na nogi. Pozneje je dobila še vročino, težave pa ima tudi z oteklimi bezgavkami. Verjetno gre za okužbo z bakterijo stafilokok, portal TMZ pa poroča, da se je verjetno okužila v bolnišnici, kjer je bdela ob postelji svojega moža Lamarja Odoma, od katerega se sicer ločuje.

Kardashianova je na družbenem omrežju pozneje še zapisala, da jo čakajo novi testi in da jo je zdelal stres. "Pazite nase," je oboževalcem še položila na srce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.