Magazin > VIP
3091 ogledov

Tako grdo je družina ravnala s Khloe Kardashian

khloe kardashian
Khloe je sedaj dovolj!

Khloe Kardashian ne želi več nastopati v resničnostnem šovu Keeping up with the Kardashians. Razlog za njeno odločitev, naj bi bilo obnašanje njene družine. Kot je razkrila v svojem šovu Revenge Body, so jo nekateri družinski člani, ki jih je bolj kot za njeno zdravje skrbelo za denar, poskušali na zelo grd način motivirati k hujšanju. Rekli naj bi ji: "Khloe, moraš izgubiti kilograme, ker res škodiš blagovni znamki.“

"Khloe do nekaterih družinskih članov še vedno goji zamere, zaradi načina, na katerega so z njo ravnali, ko je bila debelejša. Trenutno z nikomer ni v rednih stikov, kar je njena družina sprejela,“ je povedal vir. 33-letnica, ki pričakuje svojega prvega otroka, sedaj živi v Clevelandu. "Ne želi nazaj v Los Angeles. Sita je nenehnih prepirov s sestrami in mamo,“ je še dodal vir.

Spori med Khloe in Kris Jenner so bili že v preteklosti ena od bolj perečih tem v resničnostnem šovu, tudi zato Khloe noče biti več del tega cirkusa, ko se bo otrok rodil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.