Magazin > VIP
5866 ogledov

Pri noseči Khloe Kardashian so se pojavili zapleti

khloe kardashian Profimedia
Po seks škandalu zapleti. Njena družina je nemudoma priletela v Cleveland.

Včeraj so se po spletu razširili posnetki, na katerih se zaročenec Khloe Kardashian, Tristan Thompson, zabava z drugimi ženskami. Slavna družina Kardashian videa in fotografij včeraj ni želela komentirati, so pa Kris Jenner in zvezdničine sestre včeraj dopoldne odhitele v Cleveland, kamor se je Khloe zaradi Thompsona preselila. Tja so sicer nameravale odpotovati šele konec tedna, da bi ji stale ob strani, a so morale pohiteti. Pri 33-letnici, ki so jo posnetki nezvestega partnerja menda močno prizadeli, so se namreč pojavili prezgodnji popadki.

Družina Kardashian je sedaj v velikih skrbeh, da bi se zaradi škandala pojavili zapleti med rojstvom. Thompson sicer trdi, da Khole pretekli konec tedna ni prevaral z neko striptizeto, s katero so ga ujeli v hotelu. Od besnih Kardashianovih, ki so se menda zakleli, da ga bodo uničili, zahteva, naj njegovo nezvestobo dokažejo. " Priskrbeli mu bodo dokaze. Vsi se strinjajo, da je njegovo početje nagnusno," je Radar povedal vir.

Je pa športnik priznal, da jo je prevaral z dvema dekletoma. To je sicer moral priznati, saj ga je pri varanju ujela kamera.

Khloe Kardashian Varal z dvema hkrati Magazin Te fotografije so Khloe Kardashian zlomile srce
Komentarjev 1
  • chicar 09:21 12.april 2018.

    Ta članek je enak opisu našega zabojnika za biološke odpadke.

Sorodne novice