Magazin > VIP
5898 ogledov

Pri noseči Khloe Kardashian so se pojavili zapleti

khloe kardashian
Po seks škandalu zapleti. Njena družina je nemudoma priletela v Cleveland.

Včeraj so se po spletu razširili posnetki, na katerih se zaročenec Khloe Kardashian, Tristan Thompson, zabava z drugimi ženskami. Slavna družina Kardashian videa in fotografij včeraj ni želela komentirati, so pa Kris Jenner in zvezdničine sestre včeraj dopoldne odhitele v Cleveland, kamor se je Khloe zaradi Thompsona preselila. Tja so sicer nameravale odpotovati šele konec tedna, da bi ji stale ob strani, a so morale pohiteti. Pri 33-letnici, ki so jo posnetki nezvestega partnerja menda močno prizadeli, so se namreč pojavili prezgodnji popadki. 

Družina Kardashian je sedaj v velikih skrbeh, da bi se zaradi škandala pojavili zapleti med rojstvom. Thompson sicer trdi, da Khole pretekli konec tedna ni prevaral z neko striptizeto, s katero so ga ujeli v hotelu. Od besnih Kardashianovih, ki so se menda zakleli, da ga bodo uničili, zahteva, naj njegovo nezvestobo dokažejo. "Priskrbeli mu bodo dokaze. Vsi se strinjajo, da je njegovo početje nagnusno," je Radar povedal vir. 

Je pa športnik priznal, da jo je prevaral z dvema dekletoma. To je sicer moral priznati, saj ga je pri varanju ujela kamera.

Khloe Kardashian Varal z dvema hkrati Magazin Te fotografije so Khloe Kardashian zlomile srce
 
Komentarjev 1
  • chicar 09:21 12.april 2018.

    Ta članek je enak opisu našega zabojnika za biološke odpadke.