Magazin > VIP
108 ogledov

Lamarja Odoma pospremili z letala

Khloe Kardashian Lamar Odom FameFlynet
Lamar Odom ima še vedno težave z alkoholom.

Nekdanji košarkar Lamar Odom, ki bi lani zaradi prevelikega odmerka drog skoraj umrl, se je na letališču napil in se mrtvo pijan vkrcal na letalo. Tam je po besedah očividcev najprej pobruhal prostor med sedeži, nato pa ob odprtih vratih še stranišče.

Osebje ga je pospremilo z letala, ki ga je bilo treba pred vzletom počistiti. Lamar se je čez 10 minut vrnil, se usedel, nato pa spet odšle na stranišče. Ker ga je pošteno zanašalo, se je naslanjal na glave potnikov, ki so sedeli ob prehodu. "Ne poznate njegove zgodovine? Na višini 9 kilometrov ne želim videti trupla,“ naj bi eden od potnikov potožil stevardesi, ki je njegove besede vzela zelo resno in poskrbela, da so Odoma odpeljali z letala, ki je v New York prispelo s 40-minutno zamudo.

Khloe zelo zaskrbljena
Khloe Kardashian, ki se od Lamara ločuje, je zaradi najnovejšega incidenta zelo zaskrbljena. "Žalosti jo, da ga vidi v tako nezdravem stanju. Zelo ga ima rada, a zanj ne more storiti veliko,“ je povedal vir.

Khloe je Lamarju, ki so ga lani nezavestnega našli v bordelu, ves čas stala ob strani. Bdela je ob njegovi bolnišnični postelji, sprejemale odločitve in menda poravnala celo stroške zdravljenja. Nič čudnega, da je nad njim zelo razočarana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.