Magazin > VIP
134 ogledov

Khloe razpeta med Lamarjem in Hardenom?

lamar odom Profimedias
Katerega bo na koncu izbrala Khloe Kardashian, svojega (že skoraj) bivšega moža, Lamarja Odoma, ki ga z ljubečo skrbnostjo zasipa v bolnišnici, kjer okreva ali Jamesa Hardena, ameriškega profesionalnega košarkarja, s katerim je trenutno v razmerju?

Ljubeča skrb, ki jo Khloe Kardashian (31) namenja Lamarju Odomu (35), po tem, ko ga je zadelo 12 manjših kapi in komplikacijah s srcem ter ledvicami, je nekdanjemu košarkarju NBA lige po poročanju tujih medijev vdahnila novo voljo do življenja.

Lamarja zasipa z ljubečo skrbnostjo

Svoji ženi, s katero sta zaradi pripetljaja, ki je Lamarja pripeljal v bolnišnico, ustavila podpis ločitvenih papirjev, je košarkar menda obljubil, da bo sedaj skušal živeti veliko bolj zdravo, brez drog. Po poročanju tujega spletnega medija Hollywoodlife, naj bi Khloe Lamarju pomagala preživeti vse zdravstvene tegobe, ki so se zgrnile nanj, potem ko so nezavestnega našli na tleh bordela v Nevadi. "Lamarjeva volja do življenja je neposredno povezana z vso ljubeznijo, s katero ga zasipa Khloe,“ je neimenovani vir še povedal za omenjeni tuji medij.

Srečna s Hardenom?

Vendar pa je Kardashianova presenetljivo skrivnostna, kaj se dogaja v njenem razmerju s pet let mlajšim ameriškim profesionalnim košarkarjem Jameson Hardenom (26). "Iz izkušenj sem se naučila, da nikoli ne veš, kaj se zgodi v življenju. Izbrala sem, da obdržim stvari bližje svojega srca, dokler se mi zadeve ne izkristalizirajo. Ljubim močno, ljubim tistega, ki ga ljubim, in nimam nobenih dvomov glede tega,“ je bila za Yahoo! Style skrivnostna črnolasa starleta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.