Magazin > VIP
2759 ogledov

Tako Khloe Kardashian rešuje svojo zvezo

khloe kardashian
Je Khloe Kardashian malce naivna?

Tik pred rojstvom svoje hčere True je Khloe Kardashian izvedela, da jo je njen zaročenec, Tristan Thompson, varal. Pri tem so ga ujele varnostne kamere in tudi paparac, ki ga je v družbi neznanega dekleta ujel v nekem hotelu.

Khloe pa mu je, kot poročajo mediji, varanje odpustila - a le pod enim pogojem. Tristan mora izbrisati svoj profil na Instagramu, preko katerega se je pogovarjal z drugimi ženskami. "Khloe je besna, da Tristan še vedno uporablja družbena omrežja. Zoperstavila se mu je in od njega zahtevala, naj takoj izbriše profil na Instagramu, če želi, da ostaneta skupaj. Ker je njeno zaupanje vanj omajano, Khloe meni, da bosta zelo težko popravila zvezo, če lahko ženske s Tristanom navežejo stike preko spleta,“ pravi vir.

Thompson si je to očitno vzel k srcu, saj se od škandala dalje ni več oglasil po družbenih omrežjih. "Obžaluje, da so ga ujeli z drugimi ženskami in da je Khloe prizadel. Ljudje se do njega sedaj drugače obnašajo. Kolegi, trenerji, oboževalci in neznanci v restavracijah so do njega sedaj nesramni. Ve, da je storil napako. Ni mu lahko,“ še pravi vir.

 

Komentarjev 2
  • miha12 10:12 27.april 2018.

    Koji kurac koga briga ta zblojena horda nastavljacev kardasianovskih

  • Lovebites 08:28 27.april 2018.

    Obsedene s crnimi spolnimi organi. Kakorkoli,bogastvo in preseravanje ne prineseta srece v ljubezni.