Kanye West razburil kraljevo družino

Foto: Fam
Foto: Fam
Pevec Kanye West je pred kratkim zelo vznemiril nekatere člane britanske kraljeve družine s preglasnim predvajanjem glasbe v svoji hotelski sobi zraven Buckinghamske palače.
Oglej si celoten članek

Raper Kanye West se je znašel pod očitki neznanih članov monarhije, ki jih je razjezil s hrupom, ki je prihajal iz njegovega apartmaja, ki ga je zase in za svojo ekipo za 2.700 funtov oziroma 3.200 evrov na noč najel v londonskem hotelu Lanesborough v bližini Buckinghamske palače.

"V Londonu smo bili nastanjeni tik poleg Buckinghamske palače. Pod nami so bili nastanjeni člani kraljeve družine,“ je za britanske medije povedal Kanyjev varovanec Big Sean, ki je bil med pevčevimi sostanovalci v najetem najvišjem nadstropju, kjer so nabijali glasbo. "Vsaka soba je bila spremenjena v studio. Kraljeva družina spodaj pa se je pritoževala: Nad nami nabijajo to glasno rapersko glasbo in kadijo marihuano.“ Vendar glede na to, da so plačali tako velik znesek za sobe, niso pričakovali pritožb, je še dodal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.