Magazin > VIP
28 ogledov

Kanye West razburil kraljevo družino

Kanye West Fam
Pevec Kanye West je pred kratkim zelo vznemiril nekatere člane britanske kraljeve družine s preglasnim predvajanjem glasbe v svoji hotelski sobi zraven Buckinghamske palače.

Raper Kanye West se je znašel pod očitki neznanih članov monarhije, ki jih je razjezil s hrupom, ki je prihajal iz njegovega apartmaja, ki ga je zase in za svojo ekipo za 2.700 funtov oziroma 3.200 evrov na noč najel v londonskem hotelu Lanesborough v bližini Buckinghamske palače.

"V Londonu smo bili nastanjeni tik poleg Buckinghamske palače. Pod nami so bili nastanjeni člani kraljeve družine,“ je za britanske medije povedal Kanyjev varovanec Big Sean, ki je bil med pevčevimi sostanovalci v najetem najvišjem nadstropju, kjer so nabijali glasbo. "Vsaka soba je bila spremenjena v studio. Kraljeva družina spodaj pa se je pritoževala: Nad nami nabijajo to glasno rapersko glasbo in kadijo marihuano.“ Vendar glede na to, da so plačali tako velik znesek za sobe, niso pričakovali pritožb, je še dodal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.