Kardashianke bodo pomagale Britancem

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Sestre Kardashian bodo združile moči s priznano britansko modno znamko Dorothy Perkins, za katero bodo oblikovale novo kolekcijo oblačil.
Oglej si celoten članek

Kim, Khloé in Kourtney Kardashian so pristale na povabilo britanskega poslovneža Philipa Greena, da bi oblikovale za njegovo znamko Dorothy Perkins, ki je v Veliki Britaniji izjemno priljubljena. Gospod Green je prepričan, da je s sestrami Kardashian zadel v polno, ter da bo njihova kolekcija pravi hit. "Mislim, da se Kardashianke odlično ujemajo z našo modo in vizijo. Prepričan sem, da bodo naše stranke navdušene nad njihovimi kosi, saj strastno sledijo modnim podvigom zvezdnic, predvsem slavnim sestram, ki živijo z modo," je o sodelovanju povedal Green, Kim Kardashian pa je na svojem Twitter profilu zapisala, da so vse tri zelo navdušene nad sodelovanjem.

Philip, ki med drugim skrbi tudi za znamko Top Shop, je dodal, da bodo strankam ponudili širok izbor modnih kosov, tako kot vedno. "Naše stranke imajo rade raznolikost, zato je zelo pomembno, da jim ponudimo cel paket."

Sicer pa so Kim, Khloé in Kourtney že prave modne oblikovalke, saj imajo že nekaj let v lasti modno trgovino Dash, svojo kolekcijo oblačil Kardashian Kollection, lastno kolekcijo lakov za nohte in po novem tudi kolekcijo sončnih očal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.