Karin ga ni nikoli razočarala

Foto: Žurnal24 Karin Škufca in Jakob Kapus
Slovensko manekenko Karin Škufca in Jakoba Kapusa, ki je izdal svoj novi singel Dej na glas, veže tesno prijateljstvo.
Oglej si celoten članek

Že dalj časa se šušlja, da se med pevcem Jakobom Kapusom in manekenko Karin Škufca nekaj plete. Skupaj sta se pojavila na številnih prireditvah in videti je bilo, da sta več kot le prijatelja. Jakoba smo zato vprašali, kaj se med njima dogaja. "Karin je zelo posebno dekle, čudovita oseba." Med njima naj bi se sicer vse razpletlo pred nekaj meseci, vendar pravi: "Sem pa vesel, da imam ob sebi tako dobro prijateljico, ki verjame vame, mi stoji ob strani in me spodbuja na vsakem koraku. Nikoli me ni razočarala, za razliko od mnogih neiskrenih ljudi v šovbiznisu. Ogromno mi pomeni."

Jakob ima sicer polne roke dela, saj se pospešeno ukvarja s svojo pevsko kariero. Pred kratkim je izdal nov singel, ki mu lahko prisluhnete tukaj: Dej na glas. Nastal je v nizozemskih studiih, kjer so snemali številni znani glasbeniki, med drugim tudi Lady Gaga in Akon. V kratkem Jakob namerava posneti tudi angleško različico, ki bo nosila naslov Turn it on.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.