Magazin > VIP
145 ogledov

Karin ga ni nikoli razočarala

Karin Škufca in Jakob Kapus Žurnal24 main
Slovensko manekenko Karin Škufca in Jakoba Kapusa, ki je izdal svoj novi singel Dej na glas, veže tesno prijateljstvo.

Že dalj časa se šušlja, da se med pevcem Jakobom Kapusom in manekenko Karin Škufca nekaj plete. Skupaj sta se pojavila na številnih prireditvah in videti je bilo, da sta več kot le prijatelja. Jakoba smo zato vprašali, kaj se med njima dogaja. "Karin je zelo posebno dekle, čudovita oseba." Med njima naj bi se sicer vse razpletlo pred nekaj meseci, vendar pravi: "Sem pa vesel, da imam ob sebi tako dobro prijateljico, ki verjame vame, mi stoji ob strani in me spodbuja na vsakem koraku. Nikoli me ni razočarala, za razliko od mnogih neiskrenih ljudi v šovbiznisu. Ogromno mi pomeni."

Jakob ima sicer polne roke dela, saj se pospešeno ukvarja s svojo pevsko kariero. Pred kratkim je izdal nov singel, ki mu lahko prisluhnete tukaj: Dej na glas. Nastal je v nizozemskih studiih, kjer so snemali številni znani glasbeniki, med drugim tudi Lady Gaga in Akon. V kratkem Jakob namerava posneti tudi angleško različico, ki bo nosila naslov Turn it on.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.