Kat von D se je zafrknila

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Dva dni po tem, ko sta se Kat von D in Jesse James razšla, je na dan prišel video, ki prikazuje umetnico tetoviranja Kat, kako si je vtetovirala Jessejevo podobo.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je na dan prišel najnovejši posnetek oddaje L.A. Ink, ki prikazuje delo priznanih umetnikov tetoviranja, med drugim tudi Kat von D, zdaj že nekdanje dekle Jesseja Jamesa. V Videu si je 29-letna Kat telo polepšala z novo tetovažo, tokrat s podobo Jesseja. "Zelo sem živčna, komaj čakam, da ti pokažem presenečenje," je Kat povedala Jesseju.

Enainštiridesetletni bivši mož Sandre Bullock sprva nad tetovažo ni bil ravno navdušen, potem pa ji je povedal, da njeno gesto obožuje. "Ti si zmešana! Ampak mi je zelo všeč. Ljubim te." Kat si je ob tem oddahnila. "Mislila sem, da mi boš povedal, da hočeš končati razmerje z mano," se je pošalila. Kmalu zatem je njuna zveza res razpadla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.