Magazin > VIP
29 ogledov

Kat von D se je zafrknila

Jesse James, Kat Von D Flynet
Dva dni po tem, ko sta se Kat von D in Jesse James razšla, je na dan prišel video, ki prikazuje umetnico tetoviranja Kat, kako si je vtetovirala Jessejevo podobo.

Pred nekaj dnevi je na dan prišel najnovejši posnetek oddaje L.A. Ink, ki prikazuje delo priznanih umetnikov tetoviranja, med drugim tudi Kat von D, zdaj že nekdanje dekle Jesseja Jamesa. V Videu si je 29-letna Kat telo polepšala z novo tetovažo, tokrat s podobo Jesseja. "Zelo sem živčna, komaj čakam, da ti pokažem presenečenje," je Kat povedala Jesseju.

Enainštiridesetletni bivši mož Sandre Bullock sprva nad tetovažo ni bil ravno navdušen, potem pa ji je povedal, da njeno gesto obožuje. "Ti si zmešana! Ampak mi je zelo všeč. Ljubim te." Kat si je ob tem oddahnila. "Mislila sem, da mi boš povedal, da hočeš končati razmerje z mano," se je pošalila. Kmalu zatem je njuna zveza res razpadla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.