Katarina Čas na rdeči preprogi z Alom Pacinom

Foto: Profimedia Katarina Čas na premieri filma Danny Collins Foto: Profimedia Katarina Čas na premieri filma Danny Collins Foto: Profimedia Katarina Čas na premieri filma Danny Collins Foto: Profimedia Katarina Čas na premieri filma Danny Collins Foto: Profimedia Katarina Čas na premieri filma Danny Collins Foto: Profimedia Katarina Čas na premieri filma Danny Collins
Katarina Čas se je sinoči v New Yorku sprehodila po rdeči preprogi na ogled premiera filma Danny Collins, v katerem je zaigrala ob Alu Pacinu.
Oglej si celoten članek

Katarina Čas bo lahko Slovenijo kmalu zamenjala za Hollywood. Vloga Sophie, zaročenke glavnega igralca Ala Pacina v filmu Danny Collins, ki ga je režiral Dan Fogelman, je za slovensko igralko že tretja vloga v tujejezičnem filmu, za katero se zdi, da ji bo odpršla še kakšna vrata v filmsko produkcijo na tujem. Katarina se je tako sinoči že drugič sprehodila po rdeči preprogi na premiero komične drame o rock zvezdniku Dannyju Collinsu (Al Pacino), ki se odloči svoje življenje spremeniti, potem ko odkrije 40 let staro pismo, ki mu ga je napisal John Lennon.

Da se počuti odlično in počaščeno, je Katarina spremljevalcem na svojem Instagramu pokazala z objavo fotografij, na katerih se presrečna smeji z Bobyjem Cannavaleom in Jennifer Garner, pa tudi z Rose Byrne in delom igralske zasedbe, pohvalila pa se je tudi, čeprav nerada, s fotografijo z velikim Alom Pacinom. "Oprosite za samopromocijo, toda takšna fotografija se ne zgodi vsak dan,“ je zapisala ob objavi.

Po premiernem predvajanju sinoči v New Yorku bomo film, v katerem so vlogo odigrali tudi Jennifer Garner, Bobby Cannavale, Annette Bening in Christopher Plummer, na slovenskih filmskih platnih videli predvidoma prihodnji mesec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:48 24. Marec 2015.

    Hej,<br /><br />upam, da se zavedate, da v hollywoodu niti stranske vloge ne dobiš če prej ne prodaš svoje riti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.