Magazin > Film & Glasba & TV
285 ogledov

Katarina Čas na rdeči preprogi z Alom Pacinom

Katarina Čas na premieri filma Danny Collins
1/6
Profimedias
Katarina Čas se je sinoči v New Yorku sprehodila po rdeči preprogi na ogled premiera filma Danny Collins, v katerem je zaigrala ob Alu Pacinu.

Katarina Čas bo lahko Slovenijo kmalu zamenjala za Hollywood. Vloga Sophie, zaročenke glavnega igralca Ala Pacina v filmu Danny Collins, ki ga je režiral Dan Fogelman, je za slovensko igralko že tretja vloga v tujejezičnem filmu, za katero se zdi, da ji bo odpršla še kakšna vrata v filmsko produkcijo na tujem. Katarina se je tako sinoči že drugič sprehodila po rdeči preprogi na premiero komične drame o rock zvezdniku Dannyju Collinsu (Al Pacino), ki se odloči svoje življenje spremeniti, potem ko odkrije 40 let staro pismo, ki mu ga je napisal John Lennon.

Da se počuti odlično in počaščeno, je Katarina spremljevalcem na svojem Instagramu pokazala z objavo fotografij, na katerih se presrečna smeji z Bobyjem Cannavaleom in Jennifer Garner, pa tudi z Rose Byrne in delom igralske zasedbe, pohvalila pa se je tudi, čeprav nerada, s fotografijo z velikim Alom Pacinom. "Oprosite za samopromocijo, toda takšna fotografija se ne zgodi vsak dan,“ je zapisala ob objavi.

Po premiernem predvajanju sinoči v New Yorku bomo film, v katerem so vlogo odigrali tudi Jennifer Garner, Bobby Cannavale, Annette Bening in Christopher Plummer, na slovenskih filmskih platnih videli predvidoma prihodnji mesec.

Komentarjev 1
  • URIAH HEEP 15:48 24.marec 2015.

    Hej,upam, da se zavedate, da v hollywoodu niti stranske vloge ne dobiš če prej ne prodaš svoje riti oz muce XX krat homoseksualnemu lobiju, ki vodi tole satanistično leglo.Seveda moraš prej še dušo prodati hudiču.dobesednoŽalostno, ...prikaži več ampak tako je če hočeš uspeti v LAju.