Kataya pretresena: Grozil ji je s smrtjo

"Ta svet je bolan," ob neprijetni situaciji pravi naša pevka.
Oglej si celoten članek

Katja Ajster, ki ustvarja pod umetniškim imenom Kataya, je sredi belega dne naletela na zelo nevarno situacijo, ki bi se lahko končala precej drugače. Ko je nepazljivega motorista opozorila na prekršek, se ji ta ni opravičil, pač pa jo zasul z grožnjami. 

"Sram me je, da sem človek. Hodim po pločniku, motorist pridrvi izza vogala, da se prestrašim, zavpijem za njim ... On se obrne, pripelje nazaj in mi zabrusi, da naslednjič NE BO ustavljal in bremzal, da naj se pazim. ŽENSKI gre preobilen ubošček na frajerskem motorju grozot. Sredi belega dneva ... Grozit, ker se je ustrašila. Ker ni vozil kot bi moral ... Ta svet je bolan. Živim v svetu, kjer se do žensk in ljudi obnaša takole ... Da se jim grozi s smrtjo … Bolan bolnik. Srečno na cesti, dragi motorist," je na svojem Facebooku zapisala Kataya. Prijatelji so ji ob zapisanem v velikem številu stopili v bran.

"Zapišeš registracijsko številko in pokličeš policijo, ga ovadiš za to, da te je skoraj zbil, za grožnje in se cel kup stvari ... Danes ti, jutri nekdo drug, tretji dan povožen otrok," ji je svetoval eden izmed prijateljev. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 20:25 14. Avgust 2019.

    Hodi po pločniku in se vtika v stvari drugih... Rabi pozornost!

  • 20:08 14. Avgust 2019.

    In seveda ja treba šestnajstkrat ponovit, da je ženska.

  • 19:46 14. Avgust 2019.

    Haha kura brezglava, potem se pa nekaj lapa naj drugi pazijo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.