Magazin > VIP
13022 ogledov

Kataya pretresena: Grozil ji je s smrtjo

kataya
"Ta svet je bolan," ob neprijetni situaciji pravi naša pevka.

Katja Ajster, ki ustvarja pod umetniškim imenom Kataya, je sredi belega dne naletela na zelo nevarno situacijo, ki bi se lahko končala precej drugače. Ko je nepazljivega motorista opozorila na prekršek, se ji ta ni opravičil, pač pa jo zasul z grožnjami. 

"Sram me je, da sem človek. Hodim po pločniku, motorist pridrvi izza vogala, da se prestrašim, zavpijem za njim ... On se obrne, pripelje nazaj in mi zabrusi, da naslednjič NE BO ustavljal in bremzal, da naj se pazim. ŽENSKI gre preobilen ubošček na frajerskem motorju grozot. Sredi belega dneva ... Grozit, ker se je ustrašila. Ker ni vozil kot bi moral ... Ta svet je bolan. Živim v svetu, kjer se do žensk in ljudi obnaša takole ... Da se jim grozi s smrtjo … Bolan bolnik. Srečno na cesti, dragi motorist," je na svojem Facebooku zapisala Kataya. Prijatelji so ji ob zapisanem v velikem številu stopili v bran.

"Zapišeš registracijsko številko in pokličeš policijo, ga ovadiš za to, da te je skoraj zbil, za grožnje in se cel kup stvari ... Danes ti, jutri nekdo drug, tretji dan povožen otrok," ji je svetoval eden izmed prijateljev. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 8
 • stilist 20:25 14.avgust 2019.

  Hodi po pločniku in se vtika v stvari drugih... Rabi pozornost!

 • Avatar Krško1477
  Krško1477 20:08 14.avgust 2019.

  In seveda ja treba šestnajstkrat ponovit, da je ženska.

 • Tadej 19:46 14.avgust 2019.

  Haha kura brezglava, potem se pa nekaj lapa naj drugi pazijo.