Magazin > VIP
9544 ogledov

Tako izgledajo luksuzne počitnice naše privlačne pevke!

Kataya Instagram
Čeprav je pred kratkim "zagrozila", da bo vse seksi slike izbrisala z Instagrama, nas še kar navdušuje z novimi in novimi ...

Kataya se trenutno mudi na sanjskih počitnicah na indonezijskem otoku bali, ki je med popotniki izredno priljubljen. "Prvo potovanje v eksotiko. Bali. Otok za osebne preobrazbe in iskanje samega sebe. Zvečer po dolgem dnevu raziskovanja skok v bazen," je seksi pevka zapisala na Instagramu, seveda pa oboževalce razveseljuje tudi s fotografijami svoje vroče postave. Videti je, da noro uživa v dobri hrani, cvetličnih kopelih in pohajkovanju med riževimi polji. 

Rebka Dremelj Magazin Dvoboj vročih postav domačih zvezdnic

Pevka je pred kratkim sicer objavila fotografijo, na kateri je zapeta do vratu, kar je za njo dokaj nenavadno, in oboževalce prestrašila z zapisom: "V dvajsetih sem imela vse žive faze oblačenja in ličenja, še vedno me rukne kam v neko občasno devianco, ampak zadnje čase se vseeno nagibam k umirjeni ženstveni klasiki s pridihom dekliškega žara. Mislim, da bom v prihodnjih tednih zbrisala vse slike z Instagrama, ker je prišel čas, da se na novo odkrijem."  Na srečo ta čas še ni prišel, saj Kataya še vedno navdušuje z vročimi fotografijami z rajskih počitnic. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎙K A T A Y A official (@katayaxx) on

Komentarjev 7
  • romy 15:56 13.september 2018.

    micaela,kaj si nepismena persona?

  • romy 15:55 13.september 2018.

    Upam,da se najde in da telo reče-hočem ostati na Baliju,molim boga...

  • perhan63 14:57 13.september 2018.

    samopromotorka