Magazin > VIP
13914 ogledov

Kakšna sprememba: Pevka Kataya neprepoznavna

kataya Facebook
Kaj pravite na to spremembo?

Svet interneta je obsedel nov izziv – tako imenovani 10 year challenge. Gre za to, da uporabniki družbenih omrežij objavijo dve svoji fotografiji, ki sta bili posneti v razmaku 10 let. Izziva so se lotili tudi nekateri znani Slovenci, med drugim tudi Kataya, ki je verjetno ena redkih, ki ne bo užaljena, če ji boste rekli, da se je v zadnjih desetih letih spremenila.

"Čas je bil dober do mene, upam da bo se naprej z zdravjem, obiljem, ljubeznijo in napredkom,“ je zapisala ob fotografijah. Navdušeni so tudi njeni sledilci. "Jaz sem mislila, da je tvoja mami pa ti. Ja super si. Kar tako naprej. Aha, ups. Ti greš časovno nazaj,“ je bila navdušena njena oboževalka.

kataya | Avtor:

Stare fotografije so sicer pokazali tudi:

Komentarjev 3
  • dusan72 04:34 18.januar 2019.

    Saj ni kaj dosti za komentirat. - Kataya… Klasična fotka brez in z makeupom -ZDJ... Ajojjj. Saj ne veš a je dec, ali je baba. Ta bi se še v skret stlačla, samo da bi pisal o njej. Murko sindrom. ...prikaži več. -Tina Gaber... Takšnih imaš po lokalih in portalih z jugo glasbo na tone (lahko pričakujemo kakšno "avtorsko delo" v stilu Severine ali Jelene Karleuše?) -Tanja Kocman... who cares… -Jan Vehar... Se pridružujem prejšnjemu kometarju. Who the fuck is he ??? Nek Smehov Poldek, ki je od nekoga sosed...?

  • Majazmaja 09:24 17.januar 2019.

    ... Sem vprašala Googla, kdo je Jan Vehar in mi je žal. Med drugim tudi ''pevec'', ki je izdal nekaj .... nekaj, kar naj bi bila glasba? -> https://www.youtube.com/watch?v=fPwtYniFCjo Ne vem, če v podalpski deželi obstaja še kaj bolj glasbeno ...prikaži večo obupnega. Če bi bil vsaj malo samokritičen, bi ugotovil, da petje in vodenje prireditev res nista zanj. Pa lahko bi šel na tečaj angleščine - tudi ta je več kot porazna.