Kate Middleton na dogodek prišla s papirnato vrečko, to je bilo v njej

Foto: Profimedia kate middleton, princ william Foto: Profimedia kate middleton, princ william Foto: Profimedia kate middleton, princ william Foto: Profimedia kate middleton, princ william
Vojvodinja je prinesla darilo.
Oglej si celoten članek

Zakonca Cambridge, William in Kate, sta v Londonu obiskala ukrajinski kulturni center, kjer sta se z zaposlenimi pogovarjala o podpori, ki jo je Ukrajina v teh težkih časih deležna od Velike Britanije in Evrope. Vojvoda in vojvodinja sta svojo podporo izrazila tudi s priponkama, na katerih je bila pod belim srcem ukrajinska zastava.

Foto: Profimedia kate middleton, princ william Kate je veliko pozornosti vzbudila že takoj, ko je stopila iz avta, saj je namesto torbice v roki držala papirnato vrečko s sladkimi dobrotami, ki jih je sama spekla. "To je najmanj, kar lahko narediva. Mislim, da bi se morala vrniti in res pomagati. Da si boste lahko malo odpočili," je svojo pomoč ponudila vojvodinja.

Foto: Profimedia kate middleton, princ william

Beseda je nanesla tudi na otroke. William je povedal, da se George in Charlotte zanimata za dogajanje v Ukrajini. "Očitno se o tem pogovarjata s prijatelji. Besede, s katerimi jim razlagamo dogajanje, je treba previdno izbrati," je povedal. Par je na koncu še poudaril, da stojita za Ukrajino. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.