Magazin > VIP
29812 ogledov

Kate Middleton na dogodek prišla s papirnato vrečko, to je bilo v njej

kate middleton, princ william
1/4
Profimedia
Vojvodinja je prinesla darilo.

Zakonca Cambridge, William in Kate, sta v Londonu obiskala ukrajinski kulturni center, kjer sta se z zaposlenimi pogovarjala o podpori, ki jo je Ukrajina v teh težkih časih deležna od Velike Britanije in Evrope. Vojvoda in vojvodinja sta svojo podporo izrazila tudi s priponkama, na katerih je bila pod belim srcem ukrajinska zastava.

kate middleton, princ william | Avtor: Profimedia Profimedia
Kate je veliko pozornosti vzbudila že takoj, ko je stopila iz avta, saj je namesto torbice v roki držala papirnato vrečko s sladkimi dobrotami, ki jih je sama spekla. "To je najmanj, kar lahko narediva. Mislim, da bi se morala vrniti in res pomagati. Da si boste lahko malo odpočili," je svojo pomoč ponudila vojvodinja.

kate middleton, princ william | Avtor: Profimedia Profimedia

Beseda je nanesla tudi na otroke. William je povedal, da se George in Charlotte zanimata za dogajanje v Ukrajini. "Očitno se o tem pogovarjata s prijatelji. Besede, s katerimi jim razlagamo dogajanje, je treba previdno izbrati," je povedal. Par je na koncu še poudaril, da stojita za Ukrajino. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.