Kate Middleton prevzela novo vlogo

Foto: EPA
Foto: EPA
Kate Middleton po poroki s princem Williamom prevzema novo vlogo. Izbrala je pokroviteljstvo nad več dobrodelnimi organizacijami, ki jim želi pomagati. Izbrala je tiste, ki se ukvarjajo z različnimi oblikami odvisnosti, pomočjo otrokom in mladim, pa tudi z umetnostjo.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Cambriška se je tako odločila za pokroviteljstvo nad organizacijo Action on Addiction, ki pomaga različnim odvisnikom in njihovim družinam, sodelovala bo z londonsko galerijo National Portrait Gallery in kot prostovoljka tudi z britanskim skavtskim združenjem. Njenega pokroviteljstva so se razveselil še v hospicu za otroke East Anglia's Chlidren's Hospices in pa v organizaciji The Art Room, ki se ukvarja s pomočjo otrokom s čustvenimi in vedenjskimi težavami.

Britanska kraljeva družina pripisuje velik pomen podpori dobrodelnim organizacijam, saj prav kraljevo pokroviteljstvo pripomore k večji prepoznavnosti dela teh organizacij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.