Magazin > VIP
12 ogledov

Kate Middleton prevzela novo vlogo

Kate Middleton EPA
Kate Middleton po poroki s princem Williamom prevzema novo vlogo. Izbrala je pokroviteljstvo nad več dobrodelnimi organizacijami, ki jim želi pomagati. Izbrala je tiste, ki se ukvarjajo z različnimi oblikami odvisnosti, pomočjo otrokom in mladim, pa tudi z umetnostjo.

Vojvodinja Cambriška se je tako odločila za pokroviteljstvo nad organizacijo Action on Addiction, ki pomaga različnim odvisnikom in njihovim družinam, sodelovala bo z londonsko galerijo National Portrait Gallery in kot prostovoljka tudi z britanskim skavtskim združenjem. Njenega pokroviteljstva so se razveselil še v hospicu za otroke East Anglia's Chlidren's Hospices in pa v organizaciji The Art Room, ki se ukvarja s pomočjo otrokom s čustvenimi in vedenjskimi težavami.

Britanska kraljeva družina pripisuje velik pomen podpori dobrodelnim organizacijam, saj prav kraljevo pokroviteljstvo pripomore k večji prepoznavnosti dela teh organizacij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.