Kate Middleton v mladosti trpinčili

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet)
Avstralski mediji poročajo, da naj bi bodočo britansko princeso Kate Middleton v najstniških letih psihično tako trpinčili, da je bila prisiljena zamenjati šolo.
Oglej si celoten članek

Avstralski časopis New Idea je objavil zgodbo o Kate Middleton, v kateri pišejo, da so bodočo princeso v šoli tako trpinčili, da se je morala takrat 13-letna Kate prepisati na drugo šolo. "Sošolci so bili zelo zlobni do Kate, kar je načelo njeno samozavest. Bila je presuha in ves čas bleda," so zapisali.

 

Starša Carole in Michael sta najstarejšo hčerko zato prepisala v zasebno šolo, kjer pa je bila živčna razvalina. "Grozno je bilo že na začetku. Fantje so imeli tradicijo, da so vsako novo dekle ocenjevali s številkami od ena do deset, kar so napisali na prtiček in ga razkazovali. Uboga Kate je vedno dobila najnižjo oceno, ena ali dve. Bilo je grozno," je razkrila njena bivša sošolka.

 

A Kate je z zaroko s princem Williamom dobila zadoščenje, so še zapisali v tabloidu. Morda jo bodo nasilni sošolci morali nekoč celo naslavljati z vašim visočanstvom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.