Magazin > VIP
25 ogledov

Kate Middleton v mladosti trpinčili

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Avstralski mediji poročajo, da naj bi bodočo britansko princeso Kate Middleton v najstniških letih psihično tako trpinčili, da je bila prisiljena zamenjati šolo.

Avstralski časopis New Idea je objavil zgodbo o Kate Middleton, v kateri pišejo, da so bodočo princeso v šoli tako trpinčili, da se je morala takrat 13-letna Kate prepisati na drugo šolo. "Sošolci so bili zelo zlobni do Kate, kar je načelo njeno samozavest. Bila je presuha in ves čas bleda," so zapisali.

 

Starša Carole in Michael sta najstarejšo hčerko zato prepisala v zasebno šolo, kjer pa je bila živčna razvalina. "Grozno je bilo že na začetku. Fantje so imeli tradicijo, da so vsako novo dekle ocenjevali s številkami od ena do deset, kar so napisali na prtiček in ga razkazovali. Uboga Kate je vedno dobila najnižjo oceno, ena ali dve. Bilo je grozno," je razkrila njena bivša sošolka.

 

A Kate je z zaroko s princem Williamom dobila zadoščenje, so še zapisali v tabloidu. Morda jo bodo nasilni sošolci morali nekoč celo naslavljati z vašim visočanstvom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.