Kate nikoli ne izpusti priložnosti, da obleče to

Foto: Profimedia Kate Middleton Foto: Profimedia Kate Middleton Foto: Profimedia Kate Middleton Foto: Profimedia Kate Middleton Foto: Profimedia Kate Middleton Foto: Profimedia Kate Middleton Foto: Profimedia Kate Middleton Foto: Profimedia Kate Middleton Foto: Profimedia Kate Middleton Foto: Profimedia Kate Middleton
Videti je, da ima princesa barvo, ki ji je še posebej ljuba.
Oglej si celoten članek

Čudoviti lasje, vedno popolno krojeni kosi oblačil, diskreten make up ... Da je Kate Middleton stilska ikona ni dvoma. Izbor njenih oblačil vedno žanje pozornost, celo tako zelo, da zasenči bistvo dogodkov, ki se jih udeleži. Zato je Palača nedavno zapisala, da ne bodo več sporočali znamk oblačil, ki jih za dogodke nosi Kate in njena tašča Camilla.

Princesa je znana po tem, da svoja oblačila nosi tudi več kot le na enem dogodku, zelo rada pa luksuzne kose kombinira z ulično modo. Če pokukate v galerijo, je tudi hitro jasno, katera barva je Kate zelo blizu. To je vinsko rdeča ali bordo rdeča, ki jo pogosto izbere za različne dogodke, pa naj bo to kot barva večerne obleke, plašča ali pa le enega kosa oblačil, kot so hlače ali pulover. Kot rjavolaski ji ta barva odlično pristoji, prav tako pa se sklada tudi z njeno svetlo poltjo in rjavo-zelenimi očmi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.