Magazin > Lepota & telo
17405 ogledov

Kate nikoli ne izpusti priložnosti, da obleče to

Kate Middleton
1/10
Profimedia
Videti je, da ima princesa barvo, ki ji je še posebej ljuba.

Čudoviti lasje, vedno popolno krojeni kosi oblačil, diskreten make up ... Da je Kate Middleton stilska ikona ni dvoma. Izbor njenih oblačil vedno žanje pozornost, celo tako zelo, da zasenči bistvo dogodkov, ki se jih udeleži. Zato je Palača nedavno zapisala, da ne bodo več sporočali znamk oblačil, ki jih za dogodke nosi Kate in njena tašča Camilla.

Princesa je znana po tem, da svoja oblačila nosi tudi več kot le na enem dogodku, zelo rada pa luksuzne kose kombinira z ulično modo. Če pokukate v galerijo, je tudi hitro jasno, katera barva je Kate zelo blizu. To je vinsko rdeča ali bordo rdeča, ki jo pogosto izbere za različne dogodke, pa naj bo to kot barva večerne obleke, plašča ali pa le enega kosa oblačil, kot so hlače ali pulover. Kot rjavolaski ji ta barva odlično pristoji, prav tako pa se sklada tudi z njeno svetlo poltjo in rjavo-zelenimi očmi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice