Magazin > VIP
5030 ogledov

William in Kate: To sporoča njuna nova družinska fotografija

princ william, kate middleton Profimedia
Dvor objavil novo fotografijo družine valižanskega princa Williama.

Valižanski princ William in njegova družina svetu pošiljata sončne praznične pozdrave. Družina z roko v roki koraka praznikom naproti, z objavo fotografije pa se dvor menda brani tudi pred napadi zakoncev Sussex, ki v Netflixovi seriji Harry & Meghan pljuvata po monarhiji. 

Prestolonasledniku zagotovo ni vseeno, kaj sliši iz bratovih ust, s posnetka, ki bo krasil njihovo praznično voščilnico, pa kljub temu sijeta le harmonija in ljubezen. 

Fotografijo je posnel fotograf Matt Porteous, nastala pa je v začetku leta v Norfolku. "Vedno je velika čast ujeti posebne trenutke družine in vesel sem, da so izbrali ta portret za svojo božično voščilnico 2022," je povedal.

Posnetek so oboževalci kraljeve družine sprejeli z velikim navdušenjem. "Občudovanja vredno, glede na to, pod kakšnim pritiskom je njuna družina, ki jo vedno postavljata na prvo mesto," je zapisal eden od komentatorjev, nekdo drug pa je dodal: "Jasno je, da vedno opravijo svojo dolžnost in delajo v dobro vseh. Žalostno je, da poskušata Harry in Meghan to uničiti." "Ostanite močni. Spoštujemo, kako drugim pomagate in niste sebični. Včasih je molk najglasnejši odgovor. Uživajte v prelepi družini," pa se glasi še eden od mnogih pozitivnih odzivov na posnetek. 

Williamov in Katin ugled na Otoku strmo narašča, Harry in Meghan pa se bosta morala sprijazniti s tem, da sta si zapravila naklonjenost Britancev. Kot je pokazala anketa, je le še princ Andrew bolj nepriljubljen od njiju. 

Komentarjev 1
  • Ender3 13:58 15.december 2022.

    Avtorju priporočam, da gre za njihovega babysitterja. Več koristi bo od njega..