Uporabno
4455 ogledov

Pridih Japonske v novi kolekciji znane blagovne znamke

Polleo Sport Polleo Sport
To jesen motivacija za vadbo prihaja v obliki Japonske!

Po starodavnem japonskem pregovoru je skrivnost dolgoživosti v dejavnostih, ki jih izbiramo vsak dan. Biti aktiven in marljiv je del japonske kulture, s katero se je zoe®, blagovna znamka athleisure oblačil, odločila obogatiti svojo novo kolekcijo za jesen/zimo 2022, imenovano Origami. Oblačila in dodatki te uspešne blagovne znamke, ki je zasnovana in izdelana v Evropi, so na voljo na dvanajstih trgih Zalanda in ekskluzivno na Polleo Sport prodajnih mestih.

Polleo Sport | Avtor: Polleo Sport Polleo Sport

NEW IN SALE – takoj na voljo v Polleo Sport poslovalnicah in na spletu po promocijskih cenah!

Vsako leto izideta dve zoe® kolekciji, ki sta bili do zdaj predstavljeni na velikih presale eventih, na katerih je bilo potrebno na naročeno blago čakati več tednov, ko je še prihajalo iz šivalnic.

Od letošnje jeseni se koncept spreminja in kolekcija Origami bo izšla po novem NEW IN SALE konceptu! To pomeni, da bo ob prihodu kolekcije na prodajna mesta v obdobju od 5. do 23. oktobra vse blago takoj na voljo s promocijskimi popusti do 45%! Svoje najljubše izdelke iz zoe® Origami kolekcije torej lahko takoj kupite v najbližji Polleo Sport poslovalnici, ali naročite prek spletne trgovine – brez čakanja!

Na ta način zoe® praznuje izid svoje, kakor trdijo, do zdaj najboljše kolekcije.

Polleo Sport | Avtor: Polleo Sport Polleo Sport

Pajkice navdihnjene z neonskimi lučmi Japonske

Hkrati nežna in močna, Origami kolekcija poleg novega dizajna visokokakovostnih pajkic in športnih nedrčkov prinaša tudi široko paleto popolnoma udobnih in mehkih trenirk, ki osvajajo že ob prvem dotiku! Ti privlačni kosi oblačil so odlična izbira za hladne in deževne jesenske dni, ki so prišli. Poleg večne črne v kolekciji prevladujeta moderna petrolejsko zelena barva, navdihnjena z japonskimi spominčicami, in neonsko zelena barva, navdihnjena z neonskimi lučmi nočne Japonske.

V novi kolekciji zagotovo najbolj izstopajo Tori Leggings z neonskimi zelenimi detajli in istoimenski športni nedrček, ki dopolnjuje outfit. Tori športni nedrček se odlično ujema tudi z Reiki Leggings, črnimi pajkicami z neonskimi detajli. Ta dva outfita dajeta povsem urbani in drugačni podpis zoe® tima in bosta zagotovo pritegnili pozornost vseh drznih trendseterk.

[video: 10734 / ]

Vrhunski materiali, edinstveni kroji in privlačni detajli

Še en dragulj nove kolekcije je zagotovo Chyo športni nedrček z asimetričnim krojem in zanimivim prekrivanjem na hrbtu. Prefinjen z mrežico daje izjemno privlačen videz vsaki modni kombinaciji. V NEW IN SALE promocijskemu obdobju ta edinstveni športni nedrček lahko najdete s 40% popusta za 17,99€.

Poleg Chyo športnega nedrčka, izpostavljamo tudi Sensei Leggings in Sensei topek, ki sta na voljo v petrolejsko zeleni in črni barvi. Tkane z mrežico, iz mehkega materiala, Sensei Leggings s svojimi linijami sledijo ženstveni liniji in podaljšajo noge. Z njimi tudi gre topek z dolgimi rokavi v istem slogu, s simetričnim izrezom na dekolteju in hrbtu.

Origami kolekcija prinaša tudi dolgo pričakovane naslednike najbolj priljubljenega Venus modela – Venus Kyou Leggings in istoimenski športni nedrček s privlačnimi vezalkami. Celotno kolekcijo si lahko ogledate TUKAJ!

V iskanju lastnega Ikigaija

Splošno je znano, da japonska življenjska filozofija vodi k sreči in dolgoživosti, in prav te vrednote želi zoe® tim promovirati z novo kolekcijo. To jesen v Origami kolekciji poiščite svoj razlog za bivanje na tem čudovitem svetu - svoj Ikigai. Veselite se majhnih stvari vsak dan, saj nas prav te osrečujejo, izpolnjujejo in spodbujajo k napredku. Bodite aktivne in močne, in ko vam življenje prinese padce, otresite kolena in ponosno nadaljujte dlje! Seveda z vrhunskim slogom, ki ga prinaša nova Origami kolekcija!