Kate pred kamerami popravljala bodočega kralja

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Razkrila sta svojo simpatično zakonsko dinamiko …
Oglej si celoten članek

V koraku s tehnološkim napredkom je prvi začel modernizirati kraljevo družino princ Philip, soprog kraljice Elizabete. To je bilo pred skoraj sedmimi desetletji. Danes so člani kraljeve družine prisotni na različnih družbenih omrežjih, princ William in vojvodinja Kate Middleton pa sta naredila še korak naprej in se odločila za svoj Youtube kanal, na kateremu bosta ljudem ponudila podrobnejši vpogled v svoje življenje in delo. 

Na njunem uradnjem Youtube kanalu The Duke and Duchess of Cambridge sta že pozdravila z uvodnim videom, v katerem pa Kate svojega soproga, princa Williama, simpatično popravlja pri izgovorjavi črke r. S tem sta tudi namignila, da ju bodo ljudje na tem kanalu lahko spremljali in videli v bolj sproščeni in človeški luči, ne le kot uradna predstavnika kraljeve družine. 

Sicer pa sta v digitalizaciji vojvodo in vojvodinjo prehitela princ Harry in Meghan Markle, ki sta po tem, ko sta se odpovedala službi kot vidnejša člana kraljeve družine, podpisala milijonske pogodbe z Netflixom in Spotifyjem. Harry je v odmevnem intervjuju z Oprah povedal, da tega sicer nista načrtovala, a da jima ni preostalo drugega, ko ju je kraljeva družina odrezala tudi finančno. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.