Kate pustila Meghan daleč za sabo: Pokazala, kdo je "prava kraljica"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Danes vsi govorijo o Kate Middleton …
Oglej si celoten članek

Vidnejši člani britanske kraljeve družine so se sinoči v Londonu udeležili slavnostne premiere najnovejšega Jamesa Bonda: Ni časa za smrt. Vojvodinja Kate in princ William sta se premiere udeležila v družbi princa Charlesa in vojvodinje Camille. S tem so svetu do ušes nasmejani pokazali, da britanska kraljeva družina, po vseh škandalih, ki se jih držijo zadnji dve leti, še vedno drži močno skupaj.

A vse oči so bile oprte v Kate, ki je znova dokazala, da je prava modna ikona. Čeprav je žaromete v zadnjih letih prevzela njena svakinja Meghan Markle, ni dvoma, kdo je nesporna prva dama britanskega dvora. To je seveda bodoča kraljica Kate, ki je vse prisotne zasenčila s svojo opravo. Za premiero je namreč zbrala zlato obleko oblikovalke Jenny Packham, v kateri je s spetimi lasmi in sijočim obrazom delovala prav vilinsko. Pozornost je prevzel tudi globok dekolte, ki za kronane glave sicer ni običajen, a ga je Kate nosila nadvse dostojanstveno. Z obleko pa se je znova poklonila tudi pokojni princesi Diani, ki je nekoč nosila podobno opravo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:03 29. September 2021.

    Kate pooseblja eleganco, dostojanstvo, zna se obnasati. Meghan pa s temno preteklostjo, ki jo zdaj se uspesno skriva, enako o …

  • 12:15 29. September 2021.

    Kdo je Meghan? Neka ameriška sponzoruša in desetorazredna igralka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.