Magazin > VIP
26378 ogledov

Kate pustila Meghan daleč za sabo: Pokazala, kdo je "prava kraljica"

Kate Middleton Instagram
Danes vsi govorijo o Kate Middleton …

Vidnejši člani britanske kraljeve družine so se sinoči v Londonu udeležili slavnostne premiere najnovejšega Jamesa Bonda: Ni časa za smrt. Vojvodinja Kate in princ William sta se premiere udeležila v družbi princa Charlesa in vojvodinje Camille. S tem so svetu do ušes nasmejani pokazali, da britanska kraljeva družina, po vseh škandalih, ki se jih držijo zadnji dve leti, še vedno drži močno skupaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Brasil (@voguebrasil)

A vse oči so bile oprte v Kate, ki je znova dokazala, da je prava modna ikona. Čeprav je žaromete v zadnjih letih prevzela njena svakinja Meghan Markle, ni dvoma, kdo je nesporna prva dama britanskega dvora. To je seveda bodoča kraljica Kate, ki je vse prisotne zasenčila s svojo opravo. Za premiero je namreč zbrala zlato obleko oblikovalke Jenny Packham, v kateri je s spetimi lasmi in sijočim obrazom delovala prav vilinsko. Pozornost je prevzel tudi globok dekolte, ki za kronane glave sicer ni običajen, a ga je Kate nosila nadvse dostojanstveno. Z obleko pa se je znova poklonila tudi pokojni princesi Diani, ki je nekoč nosila podobno opravo. 

Komentarjev 2
  • villa 22:03 29.september 2021.

    Kate pooseblja eleganco, dostojanstvo, zna se obnasati. Meghan pa s temno preteklostjo, ki jo zdaj se uspesno skriva, enako o njeni mami. Sicer pa iz neurejene druzine, nizkega stanu, brez manir in okusa za oblacenje. Pa se postava nikakva, majhna ...prikaži več in brez oblin na pravem mestu

  • Majazmaja 12:15 29.september 2021.

    Kdo je Meghan? Neka ameriška sponzoruša in desetorazredna igralka.

Sorodne novice