Magazin > VIP
41975 ogledov

Zaroka z Williamom: To Kate globoko obžaluje

kate middleton Profimedia
Kako blizu sta si lahko žalost in veselje …

Kate Middleton novembra 2010 ne bo nikoli pozabila. To je bil namreč mesec, ko sta z Williamom svetu sporočila, da sta se zaročila. To pa je bil tudi mesec, ko je Kate izgubila ljubljeno osebo. Zaradi tega tragičnega dogodka vojvodinja eno od odločitev glede zaroke, ki sta jo sprejela z Williamom, globoko obžaluje.

William je Kate zaročil že več tednov pred uradno razglasitvijo, in sicer med počitnicami v Keniji. Ker se je dvor bal, da bi novica prehitro prišla v javnost, sta bila o njej sprva obveščena le Katina starša. Ostale družinske člane in prijatelje sta nameravala obvestiti 3. novembra. Da bo nekoč kraljica Velike Britanije, pa njen dedek Peter ne bo nikoli izvedel. Usoda je namreč hotela, da je umrl 2. novembra. Namesto velike zabave, na kateri bi najbližjim povedala, da bosta svojo ljubezen okronala s poroko, sta morala Will in Kate na pogreb. 

Za veseli dogodek so tako ostali izvedeli na isti dan kot svetovna javnost. Lepi par je pred kamere stopil 16. novembra in Kate je ponosno pokazala svoj zaročni prstan, ki je bil nekoč v lasti princese Diane. "Kate je bila zelo žalostna, da dedku ni povedala za zaroko z Williamom. Vedela je, da bi bil zelo vesel,“ je v knjigi "Kate: The Future Queen" zapisala Katie Nicholl.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.