Magazin > VIP
64860 ogledov

Vojvodinjo Kate čaka peklensko leto, polno bolečin

kate middleton Profimedia
Kraljeva družina se pripravlja na mučno leto.

Express piše, da strokovnjakinja za kronane glave, Daniela Elser, vojvodinji Kate napoveduje zelo stresno leto 2022, saj bodo v seriji Krona pod drobnogled vzeli otroštvo princa Williama.

Nova sezona bo kraljevo družino predstavila kot "togo in brezčutno“, saj bo govorila dogajanje v začetku devetdesetih, ločitvi princa Charlesa in lady Di ter tudi o Dianini smrti.

Elser meni, da se dvor pripravlja na veliko "PR-krizo, globalnih razsežnosti“.

Vojvodinja bo morala gledati, kako se bo moral William še enkrat spopasti s travmatičnimi dogodki iz svoje preteklosti, ki jih bo javnost secirala na majhne koščke. Nova sezona bo monarhiji škodila, še meni Elser, tudi zato, ker Harry dela za Netflix, ki predvaja Krono.

To pa ni edina nočna mora, ki čaka kraljevo družino. Septembra bo izšel film Spencer s Kristen Stewart v vlogi Diane in bo govoril o treh dneh, ki jih je princesa leta 1992 preživela v  Sandringhamu, drugo leto pa izidejo Harryjevi spomini. "William jo bo najslabše odnesel. Med njima je spor in če bo Harry rekel kaj neprimernega o monarhiji … Monarhija je Willova prihodnost, ne Harryjeva,“ pravi kraljeva biografinja Ingrid Seward.

Komentarjev 1
  • Avatar drecos
    drecos 08:31 31.julij 2021.

    ja boga lenuha brezdelneza