Magazin > VIP
13166 ogledov

Razkritje: Meghan zagledana v Williama

meghan markle, princ harry, princ william, kate middleton Profimedia
To, da Meghan pred poroko o britanski kraljevi družini ni vedela nič, je laž.

Ko bo Meghan naslednjič srečala Williama, ji bo verjetno neprijetno … Viri, ki jo poznajo iz študentskih let, namreč razkrivajo pikantne informacije.

Vojvodinja je namreč Oprah Winfrey med intervjujem zatrdila, da o kraljevi družini pred poroko s Harryjem ni vedela nič. Izjavila je celo, da o princu ni iskala informacij po spletu. "Kot Američanka ... le kaj vemo o kraljevi družini?“ je povedala pred kamero.

Njene prijateljice iz šolskih klopi so že pred časom razkrile, da Meghan ni povedala resnice in da je bila že v mladosti očarana nad britansko kraljevo družino. V javnost je prišla celo fotografija, na kateri Meghan sedi na ograji pred Buckinghamsko palačo. "Imela je knjigo o princesi Diani. Ko je bila še v zvezi s Trevorjem (njenim prvim soprogom, op. avt.), je želela vsaj en mesec na leto preživeti v Londonu. Vem, da obožuje filme o princesi Diani.“

Sedaj pa so na dan prišle nove informacije. Viri, ki Meghan poznajo iz časov študija, trdijo, da je imela 36-letnica v svoji sobi na steni plakat princa Williama. "Zatreskana je bila v Williama in ne Harryja,“ so izjavili. 

Za Harryja verjetno udarec v obraz ...
 

Komentarjev 1
  • mph 12:27 27.julij 2021.

    Nora novica, pobralo me bo. Zdaj bom imel težave s spanjem vsaj 2-3 dni. Razmišljam pa, če ne bi ljudi zanimalil trači, koliko milijonov bi ostalo brez dela in bi si morali najt kaj koristnega za delat.