Kate spet naredila nekaj nepričakovanega

Foto: EPA Kate Middleton princ William Foto: EPA Kate Middleton princ William Foto: Reuters Kate Middleton princ William Foto: Reuters Kate Middleton princ William Foto: EPA Kate Middleton princ William Foto: Reuters Kate Middleton princ William
Čeprav živi v palači, Kate Middleton nikakor ni imuna na povsem vsakdanje stvari, kot sta vožnja z avtobusom in nošenje istih oblačil več kot enkrat. Vojvodinja si je oboje privoščila v enem dnevu in s tem spet presenetila.
Oglej si celoten članek

Včeraj sta se vojvodinja Catherine in princ William usedla na avtobus v počastitev Poppy dneva, s katerim se Britanci vsako leto spomnijo padlih vojakov prve svetovne vojne. A Kate ni presenetila le z vožnjo z javnim prevozom, temveč tudi s tem, da je spet nosila rdeč plašč, ki ga je oblekla že pred dvema letoma med obiskom Danske. Spomnimo, v tem plaščku je takrat namignila, da je morda noseča, saj se je med obiskom večkrat prijela za trebušček.

Mlada mamica pa je neprijetno presenetila s pričesko, ki včeraj ni bila popolna kot vedno. A s tem je Kate ponovno dokazala, da je kot navadne smrtnice in da tudi vojvodinja ne more ves čas izgledati kot iz škatlice.

Kraljevi parček je sicer s svojo udeležbo na dnevu v spomin na padle vojake pomagal zbrati en milijon funtov za dobrodelne ustanove za pomoč vojakom. Kot je običaj, so imeli vsi na srcu pripet mak (po angleško poppy).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.