Magazin > VIP
96 ogledov

Kate spet naredila nekaj nepričakovanega

Kate Middleton princ William
1/6
EPA
Čeprav živi v palači, Kate Middleton nikakor ni imuna na povsem vsakdanje stvari, kot sta vožnja z avtobusom in nošenje istih oblačil več kot enkrat. Vojvodinja si je oboje privoščila v enem dnevu in s tem spet presenetila.

Včeraj sta se vojvodinja Catherine in princ William usedla na avtobus v počastitev Poppy dneva, s katerim se Britanci vsako leto spomnijo padlih vojakov prve svetovne vojne. A Kate ni presenetila le z vožnjo z javnim prevozom, temveč tudi s tem, da je spet nosila rdeč plašč, ki ga je oblekla že pred dvema letoma med obiskom Danske. Spomnimo, v tem plaščku je takrat namignila, da je morda noseča, saj se je med obiskom večkrat prijela za trebušček.

Mlada mamica pa je neprijetno presenetila s pričesko, ki včeraj ni bila popolna kot vedno. A s tem je Kate ponovno dokazala, da je kot navadne smrtnice in da tudi vojvodinja ne more ves čas izgledati kot iz škatlice.

Kraljevi parček je sicer s svojo udeležbo na dnevu v spomin na padle vojake pomagal zbrati en milijon funtov za dobrodelne ustanove za pomoč vojakom. Kot je običaj, so imeli vsi na srcu pripet mak (po angleško poppy).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.