Magazin > VIP
34 ogledov

Kate se sumljivo dotika trebuščka

Kate Middleton
1/2
Reuters
Govorice, da je Kate Middleton noseča, so spet še kako glasne. Tokrat zato, ker se vojvodinja med obiskom Danske ves čas sumljivo dotika trebuščka, izogiba pa se tudi določene hrane.

Kate je prejšnji teden s princem Williamom prispela na Dansko, kjer sta spet sprožila govorice o nosečnosti. Devetindvajsetletna vojvodinja se namreč pogosto dotika trebuščka, med pokušanjem hrane pa se je ves čas zadrževala in odklanjala danske specialitete. Vse skupaj pa je postalo še bolj sumljivo, ko so kraljevemu paru ponudili vzorec arašidove paste, ki vsebuje veliko beljakovin in je namenjena podhranjenim afriškim otrokom. William jo je poskusil, Kate pa jo je prijazno odklonila.

Zanimivo je, da je britanska vlada ravno pred kratkim nosečim ženskam odsvetovala uživanje arašidov, če je v družini kdo nanje alergičen. Kasneje so jim sporočili, da nevarnost vseeno ni tako velika, a večina žensk se arašidom kljub temu izogiba. Ali je Kate med njimi, bodo sporočili iz kraljeve palače, kjer so že pred časom dejali, da bodo takšno novico takoj delili s svetom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.