Kate v enem letu potrojila plačo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Čeprav bo čez pet mesecev dopolnila 40 let, je Kate Moss še vedno vroča roba med manekenkami. V enem letu je svoj zaslužek namreč kar potrojila.
Oglej si celoten članek

Kate Moss je lani zaslužila 13,5 milijona evrov, kar je trikrat več, kot je v denarnico pobasala leto prej. Za to se lahko zahvali svojima uspešnima podjetjema, sodelovanju pri luksuznih kampanjah in nastopu na zaključni proslavi na lanskoletnih olimpijskih igrah v Londonu. Mossova je bila v preteklem letu med drugim obraz znamke Rimmel, predstavljala je modno hišo Salvatore Ferragamo, blagovni znamki Mango in Rag & Bone, sodelovala pa je tudi pri kampanji Dior Addict.

In če bo šlo tako naprej, bo njen zaslužek za letos še večji. V začetku leta je namreč izdala svojo knjigo, povezala se je z znamko Carphone Warehouse in na trg poslala modne dodatke za mobilnike, sodelovala pa je že pri kampanjah za znamke Stuart Weitzman, Versace, Givenchy, Matchless in St Tropez.

Kot kaže, 39-letni manekenki škandal iz leta 2005, ko so jo fotografi ujeli med snifanjem kokaina, ni prišel do živega. Zvezdnico so kmalu zatem odpustili pri H&M in Chanelu, a kot kaže, je bila to le manjša ovira v njeni karieri. Kmalu zatem se je pobrala in začela nizati uspehe, ki ji prinašajo vedno več denarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.